28 sene önce bugün 10 Ağustos 1993 tarihinde, operasyon dönüşü kullandığı helikopterin düşmesi sonucunda şehit olan devre arkadaşımız Şht. Kr. Plt. Tğm. Bilge Kağan SEYİRCİ'yi, Edirnekapı Şehitliğinde kabri başında andık.
Törene şehidimizin ailesi ve devre arkadaşlarımız katıldılar. Şehidimizin kabrine Dernek çiçeğimizi sunduk. Ruhuna dua okuduk. Şehidimizin ailesi de katılanlara ikramda bulundular.
Bilge Kağan devremizin ilk şehitlerindendi. Hepimizin sevdiği, iyi bir asker, iyi bir pilot, iyi bir eş, iyi bir evlat ve çok iyi bir arkadaştı. Öyle ki, bazı devre arkadaşlarımız ismi yaşasın diye doğan çocuklarına O'nun adını verdiler.
Bizler de şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak için 26 Nisan 2019 tarihinde mezun olduğu İstanbul Rami Tantavi İlkokulunda bir kütüphane yaptırdık. Bu faaliyeti görmek için TIKLAYINIZ
Ayrıca Derneğimizin Öğrenci Bursu faaliyetleri kapsamında bir Tıp Fakültesi öğrencisine "Şehit Teğmen Bilge Kağan Seyirci Bursu" adı altında ayda 300 TL. karşılıksız burs verilmektedir.
Bu anlamlı anma törenini planlayan Yönetim Kurulumuza, yerinde organize eden Dernek üyemiz Oktay ŞİRİN'e ve katılan tüm devre arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.
Şehidimizin ruhu şâd, mekânı cennet olsun.
Fotoğraflar için TIKLAYINIZ


